beküldve: 2013-06-27 00:29:32
(#1038)
-OJ-
[ Megszállott ]


Berserk: The Golden Age Arc III - Descent

A korábbi két filmhez hasonlóan a harmadik is egy elég gyors tempót diktált, de mert itt szám szerint kevés eseményt kellett feldolgozniuk, így ez a film már nem hatott olyan összecsapottnak mint az előzőek.

A legtöbb vágás és változtatás a film első felében történt, itt rendesen pörögtek az események és több mellékes dolgot elhagytak (arab bérgyilkosok a csatornában, Fekete Kutyák, stb). A Napfogyatkozásban azonban minden véres és brutális dolog belekerült, ami a mangában meg volt írva, bár az erőszakolós jelenet lényegesen drámaibb és hatásosabb volt a sorozatban. Emellett még egy tíz perces epilógusra is maradt idő, ami a sorozattal ellentétben kicsit kerekebbé tette a lezárást, hogy pontosan mi is történt ott.

Animáció tekintetében a kézzel rajzolt karakterekkel ezúttal sem volt gond, és a CG ismételten fejlődött egy keveset. A 'nagy jelenet' alatt semmi kivetnivalót nem találtam benne, az azt megelőző tömegjeleneteknél azonban még most is elég műanyag hatást keltett :P

Vártam ezt az epikus 'lezárást', és küllem tekintetében elégedett is vagyok a látottakkal. De úgy érzem, fele annyira sem volt olyan hatásos ez a jelenet mint eredetileg. Egy 7/10-et mindenesetre megérdemel ez a film is.

Előzetes
 
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2013-06-27 00:29:48