Először is, köszönöm, hogy egyetértetek a véleményemmel (Pape, Chika). A többieknek mintha dejavous-m lenne, erről már egy-két hete beszélgettünk. De felfrissítem szívesen mindenki emlékezetét, aki nem akar ide jönni, és véleményt nyilvánítani, az a topic címe alapján nem jönne ide. Adminnak abban igaza volt, hogy a nyáladzást nem kéne átvinni a többi topicra és szerintem ezt nem is fogjuk ezentúl megtenni. Én személy szerint legalábbis nem. Viszont ha ilyen kompromisszumot kötünk, nem kéne fikázni ezt a topicot, már csak a címe alapján sem, már ha tudjátok, mit takar. Különben is már az is szintén meg lett tárgyalva, hogy ez a topic az idelátogatók kedvét szeretné feldobni egy-egy szép szóval...
Necrokid! Ha továbbra is ezt teszed az én harmatommal (Chika, Pape), akkor többé nem beszélek veled MSN-en...
A többieknek! Nem féltek, hogy ennyi csúnya szó és khm.......... után le fognak tiltani titeket? Mi legalább a kulturált nyelvhasználatot alkalmazzuk...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..