beküldve: 2008-01-12 16:20:31
(#291) Válasz Sakamoto Riku (#290) üzenetére
PICILÁNY
[ Megszállott ]
Riku: a veoh-on az a jó, hogy németül is találsz... és hidd el, mégha nem is vagy penge angolos, a feliratokat akkor is simán megérted... nem kell hozzá túl nagy szókincs... higyj nekem!!!

Egyébként olvasgattam a hozzászólásaidat a különböző topicokban, és rendes srác vagy... csak maradj meg ilyennek!!!


A német szöveget biztos jobban megértem,. Megyek is a veoh-ra. "Egyébként olvasgattam a hozzászólásaidat a különböző topicokban, és rendes srác vagy... csak maradj meg ilyennek!!!": még egy tanár néni/nő (ahogy jobban tetszik) se mondta, hogy rendes srác vagyok. Ettől boldog lettem. A belső változtatásomra nem törekszem. Akiktől elvárom, hogy elfogadjon olyannak, amilyen vagyok, azok el is fogadnak. Ennél több nekem nem kell.


az nem baj h nem engedsz abból h milyen vagy nem is kell aki nem szeret így az nem is fog.. én már csak tom..
nyugodj meg én 10 éve tanulok franciául de még most is van amit nem mindig értek meg első hallásra(nem vok rá büszke de a tanárom 8 évig nem tanított semmit..) az meg h tanulsz angolul csak a javadra válik.. és láttam h reagáltál..
és nem akarom még 1x azt olvasni h "béna vok hozzá" nem vagy béna... necrokid szavaival élve.. nálam senki nem lehet bénább! remélem majd vmikor elovasod..
 
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..