beküldve: 2015-12-10 21:59:01
(#16) Hát, tudom, hogy nem aktív ez a részleg egy ideje, de én ma jutottam el a VK manga végére.
És döbbenetes volt. Én is elkapkodottnak érzem, sőt irreálisnak is.
Na mindegy, történt ami történt, sajnálom, hogy ekkora csalódás lett.
És döbbenetes volt. Én is elkapkodottnak érzem, sőt irreálisnak is.
Azt gondolom Kaname karaktere ezzel a végső feláldozós döntéssel - ami bár nagyon szép dolog volt - teljesen átváltoztatta őt egy idióta Alkonyat szereplővé. Továbbra is ő kedvenc karakterem, az is marad, de nem értem a mangaka döntését. Lehet az volt benne, hogy a fanokat úgy békítem meg, hogy legyen Zeroval is meg Kanamével is. NEM! Szerintem így csak több ellenállót szerzett. Óriási csalódás volt, a rajzolásról ne is beszéljünk. Imádtam a manga elejét... a végére pedig olyan szinten eltűnt belőle a szenvedély, élet és kreativitás és maga a történethez való hűség, hogy sírhatnékom van. Szerintem Zeronak meg kellett volna halnia korábban - nem azért, mert nem kedvelem csak így gondolom - így örökre eltűnve Kaname és Yuuki életéből, biztosítva egy jobb és értelmesebb befejezést. De így... Kaname emberként? Yuuki nélkül ráadásul, aki tényleg a mindene volt. Ostobaság. Rendben, hogy a lánya, meg Zero gyereke is, de szerintem az emberi élet megtapasztalása után Kaname nem bírná el Yuuki hiányát. De ez személyes vélemény persze.
Na mindegy, történt ami történt, sajnálom, hogy ekkora csalódás lett.
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."