beküldve: 2017-07-13 19:16:46
(#248)
Travis
[ Rászokóban ]
Elsősorban egy új honlapra lenne szükség, nem funkciókra, mert ez már félig meghalt.

Kedves Mangafan, adminisztrátor, aki még hátha felnéz az oldalra:

Lehet nagy kérés, de nagyon jó lenne, ha (az elkötelezett) rajongóitok/vásárlóitok felé intéznétek egy hivatalos közleményt arról, hogy egyáltalán várható-e bármi friss hír a kiadóval kapcsolatban!

Engem még csak nem is egy új oldal érdekelne, mert megértem, ha nincs erre kapacitás, de legalább akkor frissítse valaki ezt a régit.

Nem szoktam conra járni - lehet ez a baj, mert ott mindenre fény derül (?)-, de csak azt látom, hogy leginkább ezzel és a magazinnal foglalkoznak már évek óta. Meg kiviszik akcióban a régi dolgokat.
Tavalyi animekarácsonyra készültek utoljára új mangák (amiket valamiért nem is tudtak kivinni a conra), azóta semmi és ahogy látom ez nyári sem lesz kivétel. Kérdem én miért és miért nem tudhatunk erről legalább egy kicsit?

Felnéztem a Mondo facebook oldalára és a con honlapjára (ahol már megjelenések menüpont sincs, ahogy régen volt) hátha találok valamit, hiszen azt frissítik, de semmi. És a vicc, hogy még a kommentek között sem találok erre irányuló kérdést/beszélgetést. Már ennyire nem érdekel ez senkit?

Szomorú.
 
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.