beküldve: 2021-07-02 17:37:12
(#1556) Válasz Sagara Sōsuke (#1555) üzenetére
Bognár Attila
[ Új arc ]
Sziasztok látom h frissül néha az oldal és felkerült a mostani legújabb Mondo Magazin is, de tudja valaki h műxik-e a webbolt?

Mert rendeltem rengeteg régebbi Mondo számot (körülbelül 20000 Ft értékben) de technikai problémára hivatkozva nem kaptam emailben értesítést a rendelésről, és a webbolt@mangafan.hu email címre írt levelemre se reagáltak.

Előre is köszipuszipacsi(^_^)


Nekem se küldtek e-mail csak a futártól kaptam e-mail egy nappal később hogy másnap szállítják ugyan úgy MONDO-t 2000FT 6DB régiszám akcióban 24DB MONDO-t és hozzám megérkezett elég gyorsan Remélem találtál hasznosat a válaszban



persze, találtam hasznosat és köszi h írtál, utána hamarosan én is kaptam emailt a futártól h hozzák a 49 db régiszám akciós Mondo magazinokat

mára ki is jött mert kicsit késleltetnem kellett, és nagyon rendesek voltak mert sajnos néhány számot nem tudtak kiküldeni a régiekből, pedig az oldalon nem volt kiírva, hogy kifogyott volna(>_<) és a dobozban küldtek vissza kp-t is, úgyhogy mindent teljesen korrektül intéztek.

bárcsak lennének fent régebbi mangák is (pl Death Note az elejétől) mert tuti a mangafantól rendelném:33

egyébként valaki nem szeretne megszabadulni régebbi Mondo számoktól? mert szívesen megvenném őket (főleg a legelső számoktól kezdve és olyan 2016-ig bezárólag)


Sajnos elérhetetlenek! Se telefonon, se emailben nem lehet őket elérni. Több, mint egy hete rendeltem, de semmi …
Nem túl jó üzletpolitika!!!