Megnéztem gyorsan az oldalt, nagyon jó lett és érdekes.
Szusi? Csináltam már. Tapasztalat? Hááááááááát akinek bejön a nyers hal algába csavarva.
Különben lehet többféle halbol csinálni lazac, vörös tonhal, és egyébbb tengeri halakbol. A legelterjetebb a vörös tonhal.
De még a szasimi ami hasonlit a szusihoz csak nem tekert hanem egy risz kupacra rakják a halat és egy alga csíkkal átkötik.De még tudok többet is mondani a Japán konyhárol ha akarod. Viszont a Kínait jóbban szeretem ,ott legalább nem annyira ficánkol a kaja a tányéromban.
Nem annyira ficánkol?!! Hűűű, de bizalomgerjesztő!
Ja, ja egy két emailben majd nyugodtan ki oktathatsz a japán konyha rejtelmeiről!
Aztán én meg majd leírom milyen volt a szusi bár... mennyire szökött a kaja a tányérról!
egyébként kb mennyi rajzzal dobjalak meg márciusig? És lehet fanart is? Vagy most spec. csak originál kéne?