Valamit nyilván adnia kellett,hogy a chakráját megkapja.
Különben a tenguk örökké élnek?
Különben a tenguk örökké élnek?
Ha már egyszer a tengu elmélet megbukott (asszem ez egyértelmű) akkor honnan veszed hogy a csakráját adta neki? Arról még semmi nem derült ki. Annyi csak hogy
itachi a démon róka felett nyert uralmat. Szerintem az se lenne csoda hogyha a konoha kyuubi álltal való félig-elpusztítása csak valamiféle bemutató lett volna, hogy a mangekyou felé csalogassa az uchiha jónépet.
ui.: Kakashi sharinganjának is lőttek akkor....
ui.: Kakashi sharinganjának is lőttek akkor....
Nade akkor, mikor a Kyuubi volt... és a mészárlás....hmmm...akkor volt a negyedik, és Naruto születése,...és ha összesakkozzuk, akkor Itachi addigra már kb... pár éves volt...(nem tudom hány év van köztük, de szerintem, mikor Sasuke ment az akadámiára, akkor lehetett olyan...8 éves, (narutoval hasonkorú) És mikor Sasuke olyan kicsi volt, akkor volt Itachi 13, és ebből gondolom....de ez hülyeség....)
Itachi házi kedvence... Akkor azért ment pont Ő a Kyuubiért akkor régen, mikor Sasuke jól letámadta...
Mindenesetre ez nem hülyeség, amit mondtál... Nagyon kezd összefonódni ez a Sharingan-Kyuubi-Akatsuki téma...
És a Kakashi Sharinganra kíváncsi lennék, Lemásolta, mi ...
És ha már Az Uchihák bennevannak, akkor a Hyuugáknak sem kéne kimaradni nagyon... milyen lenne már...?
Késve bár de törve nem.. A Mangába ha emlékszel mikor"Tobi" megmutatta a fél sharingant... Na már most Kakashi az uchiha madarától(obitótól) kapta a fél sharingant A Hyuugáknak meg nem értem mért kéne belefojni... Véleményem szerint Hinata benne lesz valamilyen szinten az ügybe(naruto miatt)de sok köze nincs a hyuuga klánnak a lényegében Akatsuki által kevert trutyihoz
A hyuuga klánnak csak annyiban van köze az egészhez,hogy Madara félig az nemde?Így nagy szégyen ez számukra szerintem.
De egyáltalán nem biztos h "Tobi" az Uchiha Madara... Örökölhette vagy átadhatta neki a képességeit tudatát... Mármint csak a testet tartotta meg így a hyuuga klán nem tudhat létezéséről... Sőt eddig senki se tudta h él még... Inenntől ha tényleg kitudódna TALÁN lépnének a hyuugák de addig biztos nem... De a titkot maxmimum Sasuke adhatja ki ami elég valószínűtlen Várjuk ki a végét...
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!