beküldve: 2007-04-11 20:08:54
(#1)
Mira
[ Új arc ]
Nos ezt a topikot azért hozom létre, mert érdekel más ember véleménye, és bár tudom, hogy nem igazán ide vág, ide tudtam leginkább illeszteni. Ha tévedtem, elnézést kérek érte.

Nos én aranyosan lelkesen letöltöttem a live actiont, naivan gondolva, hogy hú de jó lesz. Merthát hogyha egyszer olyan fantasztikus cosplayeket tudnak összehozni a fanok, és ilyen nagy üzlet a Death note talán egy überszuper live actiont láthatunk élethű szereplőkkel. Ehhez képes nagyjából öt percet tudtam belőle elviselni.

Az első sokk az volt, amikor rájöttem, hogy igen, az a szopottgombóc fejű dundidénes felálló hajjal bizony Light/Raito akar lenni. Egyszerűen szánalmas. Még a próbálkozások amikor húderavaszésgonosz arcot akart vágni maximum egy heveny sírógörcsöt váltott ki belőlem. Hatalmasat csalódtam, el sem tudom képzelni, hogy egyáltalán hogy tudtak egy ilyen színészt összeegysztetni a szereplővel. Komolyan sokkolt. Ezek után gondoltam belepörgetek kicsit. És akkor megjelent hőn szeretett shinigamink egy, a képből 100%-osan kilógó gyurmaszerű animáció képében. Nagy levegő pörgessünk tovább. L is megjelent. Ő az a szereplő, aki még úgy ahogy elmegy, bár a bilifrizurával és a fehér púderrel a legnagyobb jóindulattal is csak az Átokból megismert szimpatikus kisfiú felnőtt változata lehetett. Misa meg egy fekete hajú lány... Na igen, ezen már meg sem lepődtem, inkább gyorsan nyomtam egy kivédhetetlen shift+del combot.

Az én (nagyon) negatív kritikám kb ennyi volna. Érdeklődve várom mások véleményét, legyen az bármilyen. Az nem érdekel, hogy én miért vagyok hülyebunkó és különben is, csak beszélgessünk. ^_^
 
Nagypofájú vagyok, de legalább én megmondom, amit gondolok, kérdezz bátran >:)