beküldve: 2008-02-12 21:38:34
(#101) Válasz Hanon (#100) üzenetére
Formel
[ Gyalog ]
Akarod mondani Hans ;)
Nos igen, ott, abban a pillanatban, nagyon örültem Walternek =D
Jah, a hátralévő pár fejezetben már nem túlzottan jön össze semmilyen feléledés, összeborulás, sem A×I...T_T
De engem meglepett Hirano. Elején azt hittem, valami perverz kretén ex-h-mangaka, aki csak úgy nagyhirtelen összedob egy sztorit, ami egész színvonalasra sikerül a véletlen folytán. De ahogy haladt előre, egyre több felsőoktatást igénylő utalgatás volt, természetesen a Schröd-elméletnél adtam fel a dolgok követését >D De a legszebb, hogy szereti a Twin Peakst, lol (special thanks for Wikipedia, magamtól nem vettem volna észre >]). Szóval én nem ilyen mély gondolatokat vártam tőle. Egész okos embernek látszik így jobban belegondolva x)

((gggrrr... utálom a netem, állandóan kitörli, amit írok))
igen, Hans... persze... (silly me)

szerintem se várható, hogy valaki feltámad a halottaiból és összekaparja a cafatait... fúúúúj...
az, hogy nincs AxI azt nem is bánom, ez nekem, nem ey olyan manga, amihez illik a "romantika "... főleg nem az "I love you, too." stílusú (amúgy meg, ha lehet választani, akkor nekem inkább az AxS jön be... tudom, most meg lettem ölve, képletesen )
pár hónapja a neten, láttam egy interjút Hirano-val, amikor vendég volt egy anime con-on... egész szimpi volt, és egyátalán nem hülye... (mellesleg, aki interjúvolta a világ egyik legjobb Alucard cosplay-ében volt, tisztára beájultam, a srác középkori Alucard cosplaybe öltözött, állatian nézett ki )
bár szimpi volt, de Hirano akkor is egy hatalmas Hentai, nagy H-val
remélem, ha Hirano ezt befejezi, majd még előáll egy jó kis seinen mangával, vagy valamivel...
és jó lenne, ha rajta tartaná a szemét az OVA alkotóin, mert ezek az animés emberkék hajlamosak, hogy beleírják a történetbe a saját verziójukat

((ha ezt megint kitörli a netem, akkor mérges leszek...))
 
"hn" :/