beküldve: 2008-02-13 14:41:50
(#100) Válasz Elhaym (#88) üzenetére
Pafu
[ Új arc ]

slayer: én nem írtam sértőt, míg te azért igen, és így nem illik, Jobb ha elgondolkodsz ezen . kezdő meg főleg nem vagyok, mert már 90ben is animét néztem.

Híreset arra értettem, hogy míg a DN-t, FMA-t, Bleacht, Blood+t vetítés előtt is szinte mindenki ísmerte, azért lettek megvéve mert a conon főleg ezt a 4 animét írták a kérdőívre. Míg a PKt animax előtt nem sokan ísmerték, és akik szeretik azok többsége is azon véleményen van, hogy a mangához képest nem sikerült jól.

Fanos dolgot meg felirat pártiakhoz írtam, sokan feliratot akarnak, de így csak azok néznék meg az adott animét akik szeretik az animéket , a Japán szinkront, még szinkronnal azok is akik nem animések. Pl sok szűlőt ísmerek akiknek nem volt jó véleménye idáig az animékről, de így, hogy a DN szinkronos mégis belenéztek és tetszett nekik.

És a tévé pont arra van, hogy olyanok is megísmerkedjenek a műfajjal akiknek előitélete volt.

És hidd el mivel szinkron párti vagyok örültem volna ha PK, Mirage és az Ayakashi is magyar lenne, mert mind érdekelt volna, de cseh felirat és gyengén látás miatt nem igazán lehetett érteni, de kevés pénz miatt egyenlőre csak azoknál van szinkron amik tényleg nagyon népszerüek és amiket megéri DVDként is kiadni. Pedig lenne pár feliratos anime amire szintén kiadnék pénzt.

Talán majd pár év múlva amikor több pénze lesz a csatornának lesz szinkron és felirat is, elvileg 2012ben már így lesz, na akkor már mindenki jól fog járni.



De, hogy ne csak off legyen tegnap újra megnéztem a DNt, nem tudom megunni.
csak annyi hozzáfüznivalóm van ehhez ez mind szép és jó de kérlek ha ilyen sértődékeny vagy akkor ne írj olyat ami mást flzaklathat vagy akármi... én csupán leírtam az őszinte véleményem és kész... még valami nem szándékoztalak megsérteni ... cspán a rosszkedvem sajna rajtad töltöttem le .. ezért elnézést kérek tőlled a "gonosz" viselkdésemért nem szeretném ha kettőnk közt összetűzés lenne mert nekem nincs veled semmi ajom a DEATH NOTE-ot meg nem lehet megunni met nagyon jó mind rajzolásilag és történetileg is! nekem csupán a vége nem tetszett a "jó" "győzedelme" miatt..