beküldve: 2007-04-15 15:25:50
(#16)
Fyra
[ Új arc ]
Nekem is tetszett egyébként (vagy ezt már mondtam? XD), szerintem még mindig egy SOKKAL JOBB adaptációról van szó, mint a Battle Royale-nál. Ha néhányan úgy gondolják, hogy a DN-ben kivetkőztek magukból a karakterek, akkor a könyv-film sorrend esetén a BR-nél az a falkaparás lesz, amit én is levágtam nézés közben...

A második résznél a SARS-csapat subjára várok, mert az elsőt is nagyon profin, igényesen hozták (láttam már pár olyan japán sorozatot, amit ők csináltak, és hihetetlen ügyes banda), szóval a türelem rózsát terem elcsépelt elvét követem ^^.

Sokan mondják egyébként, hogy Miyano Mamoru (Raito hangja) mennyire jó lett volna a szerepre - jobban is hasonlít egyébként Raitóra, mint Fujiwara, meg hát a hang, ugye... ki tudja. Fujiwara egy nagyon elismert színész Japánban (rengeteg díjat bezsebelt már fiatal kora ellenére), szóval úgy gondolták, az ő neve többeket vonzhat a mozikba, mint egy bolond seiyuué (félreértés ne essék, imádom Mamo-chant, musicalben is láttam már, és pont azért bírom, mert egy eszement alak XD).
 
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-04-15 15:26:21