beküldve: 2007-04-17 11:38:23
(#49) Válasz Loona (#48) üzenetére
Parthenias
[ Gyalog ]

utóbbi, a kézzel fogható rész.
Én konkrétan a Rákóczi úton levő boltról beszéltem (húha, nem tudok pontos címet, de ha az Astoriától elindulsz a Blaha felé a Rákóczi út bal oldalán, csak egy kereszteződésen kell átmenni, és jönnek sorban a könyvesboltok: Libri, Fókusz, és azt hiszem, a harmadik a Bookline szééééép zöld, nem lehet eltéveszteni ), de a Pólus Centerben is van egy boltjuk, azt sajna nem tudom, hol.


Ja, hogy azok azok? Az Astoriánál az a ménkűnagy Központi Antikvárium? Csak a "zöld"ről gondolom. én ott szoktam átvenni a rendeléseket, de hogy ott onnan is lehet vásárolni Tiszta jó Most a Pólusba megyek majd, és jól kinyitom a szemem, hogy mik is lelhetők fel. Köszi

Juj NEEEEEM :)
(csak azért kiabálok, hogy nehogy valaki potyára odamenjen)

A Központi Antikvárium az egy harmadik üzlet, de ott természetesen nincs új kötet. Nem a Múzeum körúton, hanem a Rákóczi úton kell menni (a kettő egymást keresztezi), a 7-es busz megy ott. Ezért írtam, hogy az Astoriától a Blaha felé célszerű elindulni (nomeg mert az Astoriához közelebb van, mint a Blahához).
Apropó, a Központi hol zöld? Na ezt most meg kell néznem (tűz az egyetemre...)


A Központi is zöld, cssak azt hiszem, nem olyan Bookline-zöld, mint pl. a Pólusban van. Most, hogy voltam ott, sejtem, mire gondoltál. Ott nem találtam sok mangát, bár lehet h csak szét vannak szedve. Az Astoriánál pedig meg fogom nézni. Bár számomra logikátlan, hogy egy helyen két üzlet is legyen.
 
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."