Szerintem azt érezzétek át, hogy ez nem repülőtér, ahol jogosan lehet hőbörögni, ha késik a gép. Tervezett megjelenési dátumokról van szó. Munkámból adódóan én is szerkesztek kiadványokat és jól tudom, hogy mennyi helyen lehet gebasz és ezért csúszás.
Az Árnybíró bizonyára azért nem késik, mert Csabáék dógoznak, mint állat és így legalább ott tartható az ütemterv, de biztos nagyon csipkedik magukat, hogy a többi kiadvány is minél hamarabb kint legyen.
Türelem skacok, eddig egy manga sem volt piacon, mégis túléltetek, most, hogy már van több, bele ne haljatok!
Az Árnybíró bizonyára azért nem késik, mert Csabáék dógoznak, mint állat és így legalább ott tartható az ütemterv, de biztos nagyon csipkedik magukat, hogy a többi kiadvány is minél hamarabb kint legyen.
Türelem skacok, eddig egy manga sem volt piacon, mégis túléltetek, most, hogy már van több, bele ne haljatok!
Én nem is Csabáékat hibázatatom! dD érdekes módon pont! az Árnybíró nem késik, holott messze nem az a legjobb manga Magyarországon... no de mindegy is, személyes vélemény nem igaz
Gaara21