beküldve: 2008-03-25 17:25:22
(#10)
Horsee
[ Megszállott ]
Oké, nem azt mondom, hogy 20 oldal nagyon kevés, csak arra voltam kíváncsi, hogy le is lesznek zárva? Lehet 20 oldalban nagyon jó sztorit összehozni, de nem biztos, hogy jól sül el a dolog. Vagy nagyon kidolgozatlan lesz, vagy nagyon sűrű/tömény. A Dharmára legtöbben a Lost-rajongók kapják fel a fejüket és nem biztos, hogy ez jót fog tenni az antológiának. Úgy értem a Lost nagyon népszerű, meg minden, de csalódhat az, aki Lost-os cuccot vár a témában. A másik meg az, hogy tényleg nagyon hosszú a cím. Már a "Fullmetal Alchemist - A Bölcsek kövének nyomában" cím hosszúságával vetekszik. És az egész cím értelmetlen, ha kiolvasod. A "rajzolók" és a "manga" szavaknak helyet kellene cserélniük. Akkor ugrana a "rendkívül kreatív" Dharma szó, de nem ér annyit, hogy a cím értelmetlen legyen. Vásárlóriogató lehet ez is. A keménykötés nagyon drága lenne. Nem is arra céloztam, hanem a kartonált borítóra. Kicsit félreérthető voltam, sry. A tűzött formátumnak is 100-110 oldal a felső határa, szóval szintén nagy baromság volt részemről ezt megkérdezni. A betűtípus pedig nagyon remélem, hogy ki lesz cserélve, mert iszonyú ronda néhol az alap Windowsos font. Pl.: TNR.

Ezeket nem fikázásból írom, csupán észrevételek. Figyelni kell a következményeket. Általában, ha a címről másra is lehet asszociálni, az sohase szokott jól elsülni.

Én mindenesetre beszerzek egy példányt és várom sok szeretettel. Utána már okosabb leszek én is. És jobban ki tudom fejteni erről a véleményem.

Egy ötlet: Lehetne rendezvényeket dedikált példányokat árulni, így kedveskedve az ott vásárlóknak.