beküldve: 2008-03-26 16:02:20
(#56)
scarcrow
[ Rászokóban ]
Hát lehet hogy több értelme lett volna inkább egy általános filmes topicot indítani mert azért ha őszinték akarunk lenni a magyrországon beszerezhető japán filmek listája eléggé gyér. Így mint az meg is látszik eléggé hamar átevez a kedves beíró más vizekre... Mint ahogy most én is...

Számomra nagyon nagy öröm volt mikor karácsony környékén végre nálunk is megjelent Park Chan-Wook teljes bosszú trilógiája. Vicces dolog hogy a sorban következő 2. film (oldboy) már magyarországon is elég nagy ismeretségre tett szert miközben az első illetve harmadik filmet (A bosszú ura / A bosszú asszonya) szinte csak a témával komolyabban foglolkozók ismerték. Amúgy tény hogy a trilógia legerősebb darabja az oldboy de azért a másik 2 film is szorakoztató/sokkoló/elgondolk oztató. Aki esetleg még nem látta és egy kellemes vérben tocsogó hétvégére vágyik az nyugodtan ugorjon neki.

 
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."