Esélylatolgatás kicsit másképpen:
ha "X" db manga közül válogathat a Mangafan, akkor a lehetőségek száma az adott esetben "X alatt a 4" (hogy mikor melyikre esett a választásuk az teljesen mindegy), =X!/4!*(X-4)!
a nekünk kedvező eset, hogy 4-ből hármat találunk el, vagyis "négy alatt a három", tehát 4
ezáltal az esély, arra, hogy eltaláljuk azt a bizonyos 3 mangát, paraméteresen, rendezve: 96*(X-4)!/X!, vagyis: nagyon kicsi, de nem lehetlen, ugyanis, mint tudjuk, már mind a 4-et sikrült összehozni
ha "X" db manga közül válogathat a Mangafan, akkor a lehetőségek száma az adott esetben "X alatt a 4" (hogy mikor melyikre esett a választásuk az teljesen mindegy), =X!/4!*(X-4)!
a nekünk kedvező eset, hogy 4-ből hármat találunk el, vagyis "négy alatt a három", tehát 4
ezáltal az esély, arra, hogy eltaláljuk azt a bizonyos 3 mangát, paraméteresen, rendezve: 96*(X-4)!/X!, vagyis: nagyon kicsi, de nem lehetlen, ugyanis, mint tudjuk, már mind a 4-et sikrült összehozni
Latolgassuk tovább, jön Tenchi bá az okoskodásaival. /Erősen saját elgondolások alapján./
Szerintem Kodanshás mangákat ki lehet húzni a listáról, mivel úgy hírlik nehéz velük egyeztetni. Ami ezen a listán van, SZERINTEM nem lesz. [Link]
Röviden Oh my Goddes, 3X3 Eyes, Akira, Beck, Blame, Chobits, Fairy Tail, Getbackers, GTO, Love Hina és társai.
Aztán ami még nem valószínű, az szerintem Gravitation és Tenchi Muyo. Többet nem tudtam kihúzni.
A négy közé esélyes a Death Note és az Inuyasha.
De így is kemény dönteni, az x számú eddig megemlített manga közül, mert sok van:
És a lista nem teljes.
Bleach,
Berserk,
One piec
Inuyasha
Full Metal Alchemist
Elfen Lied
Fruits Basket
Cowboy Bebap
Wolf's Rain
Death Note
Shaman King
Neon Genesis Evangelion
Dragon Ball
OSA LOGY
Rozen maiden
Dogs
D-Gray Man
Hellsing
CLAMP
Yu-Gi-Oh!
Prince of Tennis
Blood+
Honey and Clover
Gunnm - Battle Angel Alita
Ranma 1/2
Meg Cabot: Avalon high school
Paradise Kiss
Shijou Saikyou no Deshi Kenichi
Spiral
Skyhigh
Azumanga Daohi
Rosario to Vampire
Ayashi no Ceres
Fullmoon wo Sagashite
Vampire Knight
Full metal panic
Chrno Crusade
Trigun
Bleach,
Berserk,
One piec
Inuyasha
Full Metal Alchemist
Elfen Lied
Fruits Basket
Cowboy Bebap
Wolf's Rain
Death Note
Shaman King
Neon Genesis Evangelion
Dragon Ball
OSA LOGY
Rozen maiden
Dogs
D-Gray Man
Hellsing
CLAMP
Yu-Gi-Oh!
Prince of Tennis
Blood+
Honey and Clover
Gunnm - Battle Angel Alita
Ranma 1/2
Meg Cabot: Avalon high school
Paradise Kiss
Shijou Saikyou no Deshi Kenichi
Spiral
Skyhigh
Azumanga Daohi
Rosario to Vampire
Ayashi no Ceres
Fullmoon wo Sagashite
Vampire Knight
Full metal panic
Chrno Crusade
Trigun
Nah, most lehet latolgatni az esélyeinket.
[B]Így én szavazok az Inuyasha-ra, a One Piece-re, a Death Note-ra és a /Osa Logy helyett/ Vampire Knight-ra