beküldve: 2007-04-28 23:00:49
(#29) Válasz Taki (#28) üzenetére
scarcrow
[ Rászokóban ]
Van valaki itt rajtam kívül, aki szépirodalom-fan? és mondjuk nem csak Orwellig, esetleg Dosztojevszkijig lát? : ) Nincs? Sebaj.
Ha már manga főprofilú oldalról van szó, akkor azért bátran ajánlanék egy nem is olyan régen megjelent E. A. Poe rémtörténetek kötetet, amely 4 mesét tartalmaz, nagyon finom groteszk képekkel illusztrálva - utóbbi Gris Grimly ([Link]) tollából.


Ha pedig vámpírok akkor nálam Hamilton Anita Blake sorozata - bár még csak a második kötetig jutottunk el, a sok szépirodalom háttérbe szorítja :)


Ha már illusztrált kötetek is szóba jöttek akkor az állatfarm sem elhanyagolható. Nekem megvan mind a kettő (mármint a poe és az állatfarm) és úgy vagyok vele hogy az elmúlt évek legjobb kiadványai közé tartoznak.
Amúgy a szépirodalom egész pontosan mit akar takarni? Én mint lejebb is írtam imádom pl Vonnegutot, Hunter S. Thompson-t vagy Brat Easton Ellis-t és tudtommal ez is szépirodalom. csak kicsit más mint Dosztojevszki... eltelt némi idő... :)
 
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."