beküldve: 2008-04-07 23:24:33
(#2215) Válasz Hanon (#386) üzenetére
Hanon
[ True shotafan ]
Kész, ma Hellsing napot tartunk.

Emlékeztek még arra, mikor egyik álmomat (nem, nem a háztartásigép-mentőakció shotaWalterrel, a másik) írtam le és fejtettem ki elég hosszasan?

És mai témánk: idióta álmok.
Az oké, hogy megálmodom, hogy leadják a Hellsinget. Magyarul. Szinkronnal. Sorozat műfaja: vígjáték. Eddig annyira még nem is baromság. De amikor felkeltem és rádöbbentem, hogy Integra szinkronja-Courtney Cox (Friends-Jóbarátok Monica) magyarhangja volt kitört belőlem a röhögés >.<


Majd egy válaszüzenet után

A legrosszabb, hogy ezek a "megálmodások" általában be is jönnek. Legnagyobb a Da Vinci-kód volt. Mikor befejeztem a könyvet folyton csak arra tudtam gondolni, hogy "hm, ebből baromi jó film lenne, pontosan és érthetőek a leírások, végletekig izgalmas eseménysorozatm érthető és teljesen kifejtett", és egy évre rá mi történt? Bejelentették, hogy "készül a modern krimik egyik gyöngyszemének filmes változata". Na mondom, defasza, és ráadásul Tom Hanks (esküszöm rá gondoltam miközben olvastam a könyvet). Utólag persze kisült, hogy a film egy rakat ratyi, Tom Hanks pedig kaphatna aranymálnát, végig olyan mint egy vízihulla.


Eljutottam addig az elméletig, hogy

Na de, visszatérve, ha ebből indulunk ki, akkor a Hellsingből most vagy lesz egy movie (Crossfire maybe?..) vagy pedig beteljesül a rémálom: Hellsing live eksön!


*dobpergés* [Link] SHOCKED O_O. Remélem ez még valamiféle megcsúszott április 1-jei fanvid. De hogy alcím "Seras Victoria". Na ez már csöppet sem vicces ._."
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-04-07 23:25:20