beküldve: 2008-04-08 19:43:53
(#57) Válasz Usagi-chan (#53) üzenetére
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
köszönöm Hanon... na kérdéseim : a manga összefügg az animével vagy teljesen eltér tőle? ( gondolom te már olvastad + láttad is ) "durva" ( mármint sok benne a vér? ) röviden mi maga a sztori?

Fú kérlek, a sima régi 12 részes anime teljesen más szálon halad pár rész után, és közel annyira sem durva mint a manga. Az OVA mint új sorozat pontosan követi a mangát, egy epizód naggyából egy kötet, és ugyanolyan véres. A magam részéről annyi vért kiömleni, és annyi testet széttépni, szétlőni/robbantani mint ebben, még egy történetben sem láttam. Ha megfilmesítenék kéne hozzá japán paradicsomlékészlete.
A sztoriról kb annyit hogy:
Napjainkban vagyunk, a Hellsing szervezet célja a harc a vámpírok és más dögök ellen. Van egy vezető, az egyik fő karakter, Integra Hellsing, ő a mestere a fő karakternek Alucardnak,(olvasd visszafelé ) aki a legerősebb vámpír. Felmerül még szereplőként Valter a komornyik(különórákat ad iparművészetből), és Seras a vámpír akit Alucard változtatott át.
Namost az első kötetben nem elég hogy ott vannak nekik a vámpírok, de összeütközésbe kerülnek a vatikánnal is. Később jön még egy nagy közös ellenség, de nem lövök poént.
Igen , szar ismeretetőket írok, de a szándék a lényeg.
Legnagyobb hasznát valószínű ennek veszed: [Link]
És ez csak a pisztolyos rész.