beküldve: 2008-04-19 21:05:13
(#241)
Hanon
[ True shotafan ]
Hihetetlenül jókat röhögtem azokon a duzzogó embőcökön, akik azon nyafogtak, hogy elfogytak a jegyek. Ez van, miért nem vették meg előre.
Aztán, sorbanállás: jól elvoltunk, vicceket meséltem, hogy kicsit javítsam az éppen általánosan eluralkodó nyomorult kedélyállapotot, ott nagyon mókásnak tűntek. Aztán egy iqfighter kislány rágyújtott egy szál cigire a tömeg közepén. Ha nem szól rá az előtte álló csávesz én nyomom le a torkán. Aztán mellettem álló kedves védőszentem elkezdett enni, és tök érdekes volt, ahányszor beleharapott a szendvicsébe, annyiszor megindult a sot pár lépéssel. Na itt elővettem a piámat :'D Közben megbeszéltük, haditervet, avagy 'beront - vásárol - fényképez', ebből a beront-vásárol meglett, de rájöttem, hogy üldögélni még mindig jobb :') Namindegy, maradjunk a sorbanállásnál. Akkor jött a java, a szervezők próbáltak kijutni, azok a pirospólós informatikusfejűek, téglalap szemüveggel (nem mintha nekem nem olyan lenne XDD).

Noaztán csak bejutottunk valahogy, történetesen beelőztünk balról a sátorkánál >D Naszóval, ott az étterem résznél egy picit eltévedtünk, de csak rájöttünk, hogy nem kellett volna körbemenni :') Szóval mentünk, tatyóellenőrzés, és akkor rohanás mangafan pulthoz. Ott sikoltoztam egy picit, hogy "védőborítóóó!!" , vagy valami hasonló, nem tudom, nem voltam egészen magamnál x') És akkor megláttam a szatyort...gyönyörűszép, köszönöm! *___* Aztán elmentünk megvettük a magyarok közül azt, ami érdekelt (lista majd lentebb lesz elvileg), aztán bementünk nagyterembe, keresni 2 széket. No találtunk is, cucc le, mert már akkor elég nehezek voltak. Gyorsan kiszaladtunk, bevásárlótúra nézegetős része következett, de közben összefutottunk még ismerősökkel is stb. Én gyorsan visszarohantam a fényképezőgépemért, és hirtelen nem találtam a táskánkat O__o Aztán kiderült, hogy egy kedves csapatocska egyel előrébb rakta, mert ők előbb voltak ott, és hogyők foglalták azt a négy (!) széket. No, mi csak annyit vettünk észre előtte, hogy van két töküres hely, és mi oda leraktuk a tatyókat. De ha az nekik foglalt, akkor fogalt, csak azt nem értettem, hogy ezt miért kellett úgy közölnie, ahogy közölte.

Na ugorjunk, sétáltunk még párat, nézegettünk posztereket etc etc, aztán kezdődött a cosplayverseny, aholis világossá vált számomra, hogy a gépem szar x') Nomindegy, hát volt már jobb is, most nincs kedvem részletezni, így is kurvahosszú mán' ez a post x') Azért mechakislány, meg holdaspálcás kislány, meg Gundam mecha úr ütöttek.
Amv verseny. Na ezt viszont már igen, amíg el nem felejtem őket :')

1. Anime Heroes - Végül is jól összevágta, de valahogy már zavaróan sok volt a ratyiseinen.
2. Félember - Húligensz vs. Shinkai wtf? O.o
3. Reversed Mecha - Nem tudom értékelni, bum bum csatt.
4. The Game - Talán kicsit sok volt az effekt? Eer, már homályos ^^°
5. Other World - Nem tudom értékelni, dirr durr sutty.
6. Reggelizz, ne háborúzz - Először nem értettem, hogy hogyhogy Szalay Csongor énekel. Egyébként 2 akalommal nevettem el magam rajta, nem ütött akkorát, mint tervezte az illető.
7. Chaos - Ijj, be kell ismernem nem túlzottan rémlik ^^" Shinkaios volt ez is, ugye? No nembaj ^_^°
8. Digital Girl - "...but I don't really caaare! Yeah yeah yeah yeah!! 21st Century digital girl..." Na az egyik, ami tetszett. :) Még nem láttam az animét (tervezem), de soha nem gondoltam volna, hogy erre a számra ilyen jól rá lehet vágni, nagyon jó volt. :3
9. Le Portrait de Petit Cossette - Kicsit elfogult leszek, mivel nagyon szívem csücske a Cossette :) Direkt be is hívtam barátnőmet, merthogy "ezt légyszi nézd meg, csak ezt". Ennyire jó számot én még nem hallottam (najó), nagyon eltalálta, tökéletesen illik a Cossette hangulatához. Kicsit sok volt az effekt, de a zene mindent pótolt, már csak azért öröm volt figyelni ^^
10. Vámpírok hajnala - Nem tudom, nekem nem jött át :S
11. Álmodj, repülj, szeress -Ezt már kritizáltam. Nagyban és jobb hanggal sem tetszett jobban.
12. The One - Nem értékelném (dating-sim adaptáció hater)
13. Ed vs. Vash - Nem tudom értékelni.
14. Hanky Panky - Semmi extra nem volt benne, ezzel se nagyon tudok mit kezdeni.
15. Fallen Proxy - Bevallom őszintén, nem rémlik ^^°
16. Chiyo nem akar a földön járni - Eeer XDD Legnagyobb baj az volt, hogy az erős kihangosítás miatt nem mindenhol lehetett rendesen érteni a szöveget (én legalábbis nem mindent hallottam tisztán ott elöl), ezért nem jött le minden poén :S Itthon viszont újranéztem és nem rossz. De ez a szám x'DD
17. Dark Desire - Nem tudom értékelni...mert nem figyeltem XDDD

És a már fent említett zsákmány-lista:

¤Hellsing vol. 1 magyaruuuul :3
¤Árnybíró vol. 10
¤Tarot Café vol. 5
¤Rémmetró
¤Princess Ai special
¤Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch vol. 1 (igen...igen...IGEN!!)
¤D.N.Angel vol. 1
¤Rozen Maiden vol. 1, 2

Ez csak a mai. Holnap is pusztítok >:)
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-04-19 21:56:36