beküldve: 2008-04-19 21:05:30
(#242)
PICILÁNY
[ Megszállott ]
nos élményeim sakura conról: 1naon jó volt főleg h szeretett férjem miatt 5x másztam át egy g**i kerítést ami 2x majdnem a p**ba állt..
2. anyával beszabadultunk a férfi mosdóba(naon édes volt főleg a wcpaper szerzése)
3. naon édes apám van "- köszönjük emese"
4.naon édesek a cosplay-esek.. *némi irónia*
5.kérdések amik megfogalmazódtak az otaku családban és pár ott levőben(lanwell viki riku stb.):
1.-édes drága egyetlen cicavirág hanonbébi hol az istenben volt???,
2.- Ki az a SANYI és ki ismerheti?? (örök kérdés marad szerintem ) aki sanyit nem ismerné..:valszeg. vidéki.. enyhén napbarnítot(másra céloz nem a tulzott napozásra) ..mindig a lehető leghülyébb pillanatban kattint a vakus fényképezőmasinájával a szemedbe és nem is ismer és meg sem kérdez róla h engeded egyáltalán h fotozzon..(de elnézed neki mert látszik h nem gyakran jár emberek közé)
3.- a cosplay-es lányok zömének miért nem szólnak h bálnák és ne vegyenek fel miniszoknyát/ ne tegye szét miniben a lábat mert enyhén látszik az alsóneműje...

jah és a a legédesebb .. pape: miért nem szóltál h a 3 csávó nézte a seggem.. ha észrevettem volna(bár még mindig nem növesztettem hátra szemeket) leüttöttem volna mindegyiket-...

összességében jó volt.. mangafan pultja édes volt.. picilány egy kérdést tett fel lanwell azonnal leszólta..khm(ezért ám még kikapsz egyszer)..sajnálom h csabáékkal nem volt időm beszélni.. ...jah és az egyszemélyes stand up comedy-ket azért ne feledjük......nos sajnálom azokat akik nem jöttek akik meg ott voltak remélem élvezték..
jah és legfontosabb .. trisa..jó lett a tábla

hanon miért nem jöttél ki fórumtalira????,és szépen pusztítottál(igen vettem a fáradságot és elolvastam amit írtál)
 
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-04-19 21:59:31