beküldve: 2008-04-21 15:30:22
(#299)
asx
[ Megszállott ]
Akkor „pár” mondat tőlem is a Conról.

Mi szombat reggel kb. negyed 8ra odaértünk a Pecsa elé, annak ellenére, hogy volt elővétes jegyünk, mert tudtuk, hogy ott is nagy sor lesz. Na de amikor megláttam a negyed 8-as sort…hát mondjuk nem akartam hinni a szememnek, hogy de végülis várható volt. Elkezdünk kutatni vmiféle tábla/jelzés bármi után (lehet kicsit korán ), hogy az elővéteseknek majd hova kéne állni, a sima sor amúgy is kicsit hosszúnak tűnt. Tehát elmentünk megérdeklődni a szervezőktől, hogy mi a szitu. Ekkor még (sőt még egy jó darabig) ők sem tudtak semmit, viszont a MATos két lány, akik próbáltak infókat adni nekünk, nagyon segítőkészek voltak. (Köszönet nekik!) Aztán végül kiderült, merre kéne menni, hova beállni, meg, hogy az elővétes kapu 9helyett talán 10kor kinyit… Így is lett, utána meg szép sorban kettesével, vhogy fél 11re bejutottunk. Szóval ez rész kicsit fárasztó és kiakasztó volt, de egy idő után már röhögtünk az egészen.

Meg felfedeztünk egy-két embert, akivel tavaly is sorban álltunk. Közben megérdeklődtem, hogy mi a 3. manga, ami kijön, mert én már pénteken nem voltam net közelben. Na amikor mondták, hogy a D.N. akkor kis tini módjára ugráltam egy sort. Szupiiiiiiiiiiiii!!!

Beérve egyből lecsaptam az Árnybíróra és a Hellsingre. Mindig ott van kapásból az ajtónál a stand, így a legegyszerűbb, na meg a zacsi jó szolgálatot tett egész nap (főleg, hogy az első 5percben elhagytam, de mire visszamentem érte még megvolt). Vásárlás közben köszöntem egyet Csabának is (most végre ott volt, már kíváncsi voltam rá bevallom.)
A zacsi pedig nagyon tetszik!

Utána elütöttük az időt, majd elmentem én is a fórumtalira. Sok időm nem volt, mert a barátnőm kicsit megvariálta (sugallmazta felém ), hogy előbb öltözzünk át CPbe és rohanni kellett, de örülök, hogy láthattam pár arcot és aki ott volt kedvesnek tűnt. Akikkel meg még utána beszélgettem szintén. Trisa táblája pedig élőben még jobban nézett ki, mint képről sztem.

Aztán a CP elejéről az öltözés miatt le is maradtunk, de azért még voltak szép cuccok. A robotos csajszi vmi elképesztő volt!!! Meg a csoportosban Cloud kardja! Meg úgy alapból az egész jelmez! Volt, hogy nem is tudtam kire szavazzak, mert annyi jelöltem volt. Főleg a másnapi egyéni előadásoknál…
Jövőre nem tudom, hogyan lesz időm, de szeretnék megint beöltözni, mert tök jó érzés volt. Igaz kb minden 5. CP-s Uchiha Itachi vagy AK volt , szóval nem lógtam ki nagyon a tömegből, de nekem nagyon tetszett ez a beöltözősdi.

Ez a szitu meg már nem tom, mikor volt, de mekkorát röhögtem rajta :
volt két Akatsukis-s csapat, akik épp összeverődtek és fotózkódtak, kb. 10-11 fő lehetett. Szinte tiszta egyforma ruhában, ugye. Amikoris én és a barátnőm sétáltunk és jött egy nyugdíjas mamika arra. Én pont a holtterében álltam, csak a barátnőmet látta, meg messzebb az AKsokat. Mire elkezdi:
-xxx (<-ezt nem írom ki) néznek ki. Biztos vmi szekta tagjai.
Utána fordult egy 90 fokot, pont melléértem én is és meglátott. Nagyon poén volt, ahogy láttam az arcán, hogy leesik neki, hogy mit mondott, miközben végigmérte az ugyanolyan, „szektás” ruhámat erre, most pedig az egyik „szektatag” ott állt detto mellette… Ekkor:
-Bo-bocsánat!
Mi már nem bírtuk, muszáj volt nevetnem, de mondtam neki ('jó gyerekhez híven',) hogy semmi baj, de nem vagyok szektatag!

A fanartok egyszerűen gyönyörűek voltak! Azt hiszem, jövőre sem próbálkozom a nevezéssel. De majd még kiderül, hátha sikerül összehozni addig vmit. (Ami esélyes is, hogy egyátalán kitegyék.)

Az amv-knél kicsit vegyesebb érzelmeim voltak, volt pár ami nagyon tetszett, de olyan is, ami nem kötött le túlzottan. Viszont az utolsó háromtól, ami zsűris volt, hátast dobtam, annyira jók voltak. Tényleg, Rudymester, hogy szerepelt az amv-d? (Eredményhirdetésről már megint lemaradtam... )

Kb. ennyi jutott eszembe, elég hosszú is lett , de sebaj.
 
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD