beküldve: 2008-05-05 18:18:44
(#872)
Nagashi
[ Megszállott ]
Ichigo 100%, Chobits, meg Paradise Kiss. Jó mangák, de ebben a topikban sajna úgy kell gondolkodni, hogy kiadják magyarul, tehát nem azt kell mondogatni h milyen mangák jönnek be nekünk, és itt a bibi. Ugyanis felsoroltam hármat, mindhármat imádom. Viszont Ichigo 100% és Chobits bizonyos szinten perv, és magyaros prűdség nembiztos hogy átengedné. Habár, Nyári srácok is megcsinálta... De mégis, az én Nyári srácokomat magányban kellett megvennem, mert családi vásárlás alkalmával fennakadt anyám szitáján (Ennyit ér hogy az ember 15 éves )
Paradise Kiss pedig eredetileg josei, és nembiztos hogy annyi embert megütne. Hiába kiváló manga, a célközönség szűk. Habár énis 15 éves fiúként imádom...
Vannak még ötletek, Virgin Crysis, Onegai Teacher meg hasonló szinteken.. De leginkább valami fantasyt olvasnék, azt csipázná a nép... Tales of Symphoniát ajánlották, de az nem jött be hangulatilag.. De jó lenne kiadva.
Azért remélem valamelyik megtetszik a kiadónak, és minőségileg ki lesz adva valamelyik. A minőséget nyomtatásra és fordításra értem, nempedig a védőborítóért felszámolt plusz ötszáz forintokra Csak ne legyen tele vaszabival, fudzsikóval, jukarival, mivakóval, meg ilyenekkel, az a halálom O_O Elég a mangazinos hobbifordítók hülyeségeire gondolni. Nah, rövid odaköpéshez képest elég hosszú komment lett, bocsi:)
 
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White