beküldve: 2008-05-23 17:56:56
(#486) Válasz Kioli (#484) üzenetére
Mystra
[ Új arc ]
Most őszintén.... ebben az esetben mi a búbánatos pitypang-virágra vársz/vártok még?


Én felajánlottam a békét. Megvárom a többiek válaszát, ha elfogadják, akkor le van zárva. Ha nem, akkor az azt mutatja, hogy csak a vita kedvéért vitáznak, és akkor nincs mit tenni, soha nem lesz vége.


De mi van akkor, ha magamat tartom a Magyar Megváltónak, aki azért szállott alá a mennyeknek országából, hogy mindenkinek megadassék a Hepburn?



Szerintem jó volna felkészíteni az ifjakat arra, hogy talán nem mindennel magyar fonetikus átírásban találkoznak majd a világban. Ez már akár elvonatkoztatható a mangák világától is, én legalábbis ilyen céllal jegyeztem meg... Tudom, kényelmesebb, ha az ember elé tálcán odarakják a felszeletelt sültet, néha még meg is rágják helyette - de akkor hol marad az étel élvezete, íze?

Szerk.: Az off fentebb egy ismét önkritikát nem mellőző megjegyzés volt, utólag visszaolvasva inkább úgy néz ki, mint egy egorovat, úgyhogy célszerűnek tartottam ideírni, hogy ez bizony nem egy "szerénységi bizonyítvány".



Innentől kezdve akár várhatjuk is alister válaszát, mint egyes vallási irányzatok a messiást és addig is béke porainkra.

Valahogy nem megy nekem, hogy ne legyek picit gunyorosabb a kelleténél. Elnézést. Igyekszem a továbbiakban tényleg visszafogni magam.



Úgy kábé ötödik szerkesztés?



Igen, igen, elfogadtam a békeszerződést, de amennyiben nem teljesül valamelyik pontja, jogi szakértőhöz fordulok, és "nyilvánoslincselem" a lázongót.
 
"Kossuth: God of elemental fire, purification through fire"
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-05-23 18:08:03