beküldve: 2007-05-09 16:09:53
(#180)
Julcsi
[ Új arc ]
Semmi sem tökéletes, de a magyar Naruto manga közel áll hozzá.
Van benne néhány sajtóhiba, ha kell mi olvasók összeszedjük melyik oldalakon.

A nevek átíására már számítottam, de egy kérdésem lenne: Sasuke miért nem Szaszke lett? Már így is sokan mondogatják a Jetix hatására, hogy SzaszUke, SzaszUke... Ha valaki megindokolja nekem, akkor minden oké.

Az "Avarrejtekfalva" számomra kicsit több a furánál. Lehetett volna Konoha-nak hagyni és lapaljjegyzetben megmagyarázni mint Konohamaru nevénél. Vagy Rejtett Levélfalu, Levélrejtekfalu, esetleg Levelek közt megbúvó falu. Ez az avar egy kicsit bizarr. Mindegy, mindent meg lehet szokni. Alig várom már a Ködrejtekfalva, Homokrejtekfalva, Dallamrejtekfalva és hasonlók megjelenését!

Egy kicsit hátrány volt szerintem számotokra, hogy pont a Cosplay verseny alatt hozták meg a Naruto mangákat. Én épp egy szál felhőben szaladtam a tök üres folyosón pénztárca nélkül, mikor megláttam a Mangát valakinek a kezében. Gondolom nem rohamoztak meg olyan rangetegen azonnal, mint az Árnybíró 6 második szállítmányánál.

Bocs, ha durva voltam, de őszinte kritikát szerettem volna nyújtani. Most jön a hízelgés:
A matricák annyira gyönyörűek! Szombaton az Árnybírókhoz és vasárnap a Narutokhoz is kaptam 2 Narutos Matricát és olyan szépségesek, hogy azt sem tudom hova ragasszam le őket!

2 hét múlva figyelje a szerkesztőség az EXIT nevű ingyenes magazin Shopping rovatát! A Hárem No Dzsucu reklámozni fogja benne a Naruto mangát és a Mangafan kiadót!
Itt ey kép, arról ahogy készülünk beállni a riporter hölgynek. A Manga az én kezemben van. Link:
[Link]
(Szívesen)
 
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-05-09 16:32:01