superkrumply;
Ez az én személyes spekulációm. Nem hiszem, vagy legalábbis nem akarok egy boldog Naruto - Sasuke duót a nagy gonosz ellen harcolni. Egymás ellen inkább, sőt! Az utolsó, epikus harcot remélem ők ketten vívják majd. Lecsapják Madarát és a maradék piros felhő rucisokat, Orochimaru maradványát és piszi-puszi ölelés? Remélem nem. Node, nemsokára majd kiderül, mekkora butaságot beszélek. (%
A Naruto - békás szállra tényleg visszakanyarodhatnánk végre. De a következő epizód még biztos Uchiha sztori lesz.
A Naruto - békás szállra tényleg visszakanyarodhatnánk végre. De a következő epizód még biztos Uchiha sztori lesz.
Semmilyen piszi-puszit nem említettem, csak h nem fog nekimenni a falunak. Habár eddig semmi nem jött be amit gondoltam, biztos lesz még Naruto-Sasuke dráma benne... ha nagy harccal végződik, akkor az h végződne? Naruto kinyírja Sasukét? Mert Naruto nem halhat meg... valahogy nemtom elképzelni... ha Sasuke meg is hal, akkor sem Naruto miatt. Furcsán jönne ki.
Nah mind1, Kishi úgyis jól fogja megcsinálni, eddig is mindent nagyon jól elrendezett.
Nah mind1, Kishi úgyis jól fogja megcsinálni, eddig is mindent nagyon jól elrendezett.