beküldve: 2008-05-29 07:15:14
(#515) Válasz martin (#514) üzenetére
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Hát csupa ötössel egyetemet végezni az durva.
Aki ilyenre képes persze könnyűszerrel állíthatja hogy ez mindenkinek megy. Pedig valószínűnek tartom hogy ez nem jellemző az átlag egyetemistára. Persze egy efféle egyénnek lehet már ekkora egója, hogy így gondolja Nekem ha hármasaim lennének is marhára örülnék. A négyesnek végképp. És nagyon sokat tanulok. De ez van. És nagyon idegesítő hogy szüleim a tesomhoz/onokatesomhoz viszonyítva négyes-ötösöket várnak el. De nekem ez nem megy. És ez zavaró.

Konklúzió: ne azt várd el a (jövendőbeli) gyerekedtől amit te elértél, hanem amit ő el tud érni. És egyébként is: Az lehet, teljesen más út lesz.

Ui.: A témához vágva: Szüleimnek szentem fogalmuk sincs mi az a manga. És fogalmuk sincs, hogy én gyűjtöm. max azt tudják hogy rajzolok, mivel 5 évig rajz suliba jártam


Mondjuk én tudnék mondani olyan egyetemet, ahol semmilyen más jegyet nem szabadna adni, csak ötöst vagy egyest... ez pedig az orvosi egyetem... nem lehet embereket "kicsit" kezelni vagy nem lehet "kicsit" életet menteni... vagy igen, vagy nem... nem???
 
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3