Én is már kivi vok mi lesz .
Ha erre a sharinganra gondoltok akkor szóljatok ami a képem.
Ha valaki nem tudja,hogy mit tud és hogy hívják akkorA neve mangekyou sharingan és azt tudja hogy elvisz egy világba amit a használó generál és ott ural mindent és mindenkit.A használata korlátozott mivel tönkreteszi a szemet és ezzel madara is tisztába van és ezért akarja megszerezni mert ha van három sharingan szemed amit beültetesz magadnak akkor végtelen ideig használhatod.
És a Kakhasi fajta,de ez más lapra tartozik.öhhmm... Bocs, hogy beleszólok, de valami nem stimmel. xD
Szal a te képeden Itachi MS-e van. És az igaz amit te mondtál, az-az leírtad a Tsukuyomit. De nem csak ezt az egy technikát tudta vele Itachi. Használta az Amaterasut, meg a Susanoot is. Nahde eddig naáld is stimmelt, csak azt nem értettem, hogy mit értesz azalatt, hogy: "Ha van három sharingan szemed, akkor végtelen ideig használhatod."
Madara már nem akar megszereni semmit, elvégre neki már örök Mangekyou Sharinganja van. És ezt nem három MS-sel érte el, hanem azzal, hogy elvette az öccsének a szemét. Vagyis ahogy ő mondta, az öccse ajánlotta fel neki. Az-az elvileg (kihangsúlyozom, hogy elvileg xD ) Sasukénak is lehetne örök MS. Hiszen ez egyben Itachi sharinganja is, amiért átadta a technikákat. Meg végülis, miatta lett MS-e (nem Emese xD ) Szöszkének...
Madara már nem akar megszereni semmit, elvégre neki már örök Mangekyou Sharinganja van. És ezt nem három MS-sel érte el, hanem azzal, hogy elvette az öccsének a szemét. Vagyis ahogy ő mondta, az öccse ajánlotta fel neki. Az-az elvileg (kihangsúlyozom, hogy elvileg xD ) Sasukénak is lehetne örök MS. Hiszen ez egyben Itachi sharinganja is, amiért átadta a technikákat. Meg végülis, miatta lett MS-e (nem Emese xD ) Szöszkének...
És én sem utálom Sasukét. xD Nálam Itachi az első.. És azis marad. xD