beküldve: 2008-06-13 17:32:32
(#644) Én még régeben láttam, de az utolsó jelenetsorokhoz nemrég volt szerencsém.
Egyértelmű, hogy egyedi és remek anime.
Ilyen történetel még nem találkoztam. (Na jó talán egy "dolog" emlékztetet a Hell Girl-re.)
Az egészben az tetszet a legjobban ahogy megpróbálják kijátszani egymást, igazán részletes és izgalmas volt.
A vége szerintem jól lett lezárva, nem születet győztes itt csak bánat és veszteség születet.
Én nem igazán foglatam állást hogy most L vagy Kira.
Egyértelmű, hogy egyedi és remek anime.
Ilyen történetel még nem találkoztam. (Na jó talán egy "dolog" emlékztetet a Hell Girl-re.)
Az egészben az tetszet a legjobban ahogy megpróbálják kijátszani egymást, igazán részletes és izgalmas volt.
A vége szerintem jól lett lezárva, nem születet győztes itt csak bánat és veszteség születet.
Én nem igazán foglatam állást hogy most L vagy Kira.
Light nekem eleinte, szimpatikus volt mert egy békés világott akart (sokszor felemrült bennem az a kérdés, van-e joga az embernek más felet itélkezni és megölni) de miután a hatalomvágy felemésztete a lelkét és már ártatlanokat is felhasznált és kihasználta az embereket a terve véghezvételéhez már nem tartottam helyesnek amit csinál. Olyan érzésem is volt mintha Light és Kira két személy lenne egy testben. Light egy tiszteséges rendes ember és Kira egy hataloméhes bünöző akinek nem számít semmi. Szerintem itt a gonosz maga a Death Note volt.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!