beküldve: 2008-06-14 21:58:45
(#2227)
Sano
[ Új arc ]
Wohah emberek hosszú lesz de azértis, am cső Sano lennék de úgyis ki van írva a nevem szal ezt csak azért mondom h tovább beszélhessek:

Név: Hatori Kazama
Kor: 32 év
Kinézet: Helyes pasi, de ügyetlen a lányoknál, viszont a férfiak körében (sajnos) elég népszerű, barna haja van, kék szeme, és utálja magát érte. Magas. Operatőr, sok film, zenei klip és tévéműsor az ő segédletével készül. Régebben pizzafutár volt, gyakran szállított kaját egy csinos asszisztensnek a SPEED nevű logisztikai irodába. Lesifotókat csinált az említett csajról, majd ezek mintájára artbookot csinált a hölgyről, mint mangalányról. Kicsit megszállott, az anyjával él, mindig a neten lóg és hentait néz, meg egyebeket. Ja és természetesen szemüveges.
Előtörténet: Kicsi kora óta szerencsétlen a lányokkal, élőben olyan mint egy jéghegy (vagy rosszabb esetben egy idióta barom) viszont chaten egy lovag. Nem unalmas az élete, beválogatták egy titkos szervezetbe, kémkednie kell (úgy kezdődött az egész hogy a repülőtéren egy idegen fickó a kezébe nyomott egy táskát, hogy „Vidd el a K2N-hez!” egy szót sem értett, és lehet, hogy ezért lebzselnek olykor furcsa emberek a ház körül, mert még mindig nála van az említett táska?) Kétség kívül beteg ember. Idegproblémákkal küzd, ő az élő példa arra, hogy igenis vérzik a férfiorr, ha jó nő van a közelben. Őszül, lehet hogy az állandó idegeskedés miatt…? Apjáról nem tudni semmit, valószínűleg elvált az anyától, nem hiányzik senkinek. Barátnő nincs (volt, róla hallhatunk efféle megemlékezéseket: „Nanaaaaaaahahahahahahaaaaaaaa aaaa mért hagytál eeeeel?”) kutya van, testvérek szétszéledtek. Jövőbeni célok: találni egy olyan nőt, aki szereti, vagy kiborggá kreálni magát, és kinyitni valahogy a titokzatos táskát.
Kedvenc anime: Midori no hibi.

egyelőre ennyi, majd meglátjuk:):)