beküldve: 2008-06-22 10:53:19
(#163) Válasz Child prodigy (#159) üzenetére
Karez
[ Gyalog ]
kérlek segítsetek: Lenne pár kérdésem ezekkel a konzolokkal:

-A psp is konzol?
-Az alap psp-ken van mp3 lejátszó?
-Mennyibe kerülnek?
-Jók a psp-k?

Akarok egyet rendelni,de ezekben nem vagyok bizti. kösz ,ha válaszolsz


1. Igen a psp is konzol. Egy picit butított ps2-nek kell felfogni ami kézben is elfér és bárhova viheted.

2. Igen lejátszik mp3,wma,ogg,mfs stb. zenei formátumot amit a világba kitaláltak. Jah és emellett nem csak zenét lejátszik de még videót is tudsz rajta nézni (videó kódolásra meg ott van a total video conveter)

3. Két féle psp létezik:
- Fat PSP: Ez a régebbi első verzió már nem nagyon árulják de ezt a legkönnyebb "okosítani" hogy fussanak rajta a másolt játékok plusz a különféle emulátorok (NES,SNES,N64)
Ez már csak vatera vagy nagyobb aukciós házban lehet vásárolni és durván 35 - 40.000 Ft között mozog

- Slim PSP: Az a vékonyabbik tovább fejlesztet verzió (tovább bírja az aksi játék közben mint a fat (3-4 óra helyett 5-6 óráig)) Ez lényegében olyan pihe puha könnyű hogy akár frizbizni is lehet. Jah és emellett egy speciális kábellel akár tv-hez is lehet kötni és tv képernyő ellőt is játszhatsz. Ez bármelyik műszaki boltban kapható és 43-46.000 Ft környékén mozognak.

4. Hmm hogy jók a psp-k? Nos ha sokat utazol és nemcsak zenét akarsz hallgatni hanem pl. egy filmet megnézni vagy picit játszani a hosszú úton akkor mindenkép megéri. Otthoni játszadozásra sok értelmét nem látom igaz sok olyan fanchrise sorozatnak az előzmény része jelent meg rá de a legtöbb az öreg ps2-re is átportolták később is. (kivéve a god of war meg a ff7 psp részeit...még)
 
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-06-22 10:54:54