Akkor az hogy van hogy ichigo régen bankai meg vaizard dolog nélkül is szorosan de megverte kenpachit, de amikor ichi leveri grimmjow-t, aki a 6. és jön a vékony tag(akinek nem jut eszembe a neve), ő a 4., őt meg kenpachi simán rommá veri? Érdekes dolgok vannak itt az erőegyensúllyal...
attól hogy 2 kézzel fogom a poharat nem fogom 10x olyan jól bírni a házipáleszt
attól hogy 2 kézzel fogom a poharat nem fogom 10x olyan jól bírni a házipáleszt
Nekem ami erről elsőként eszembe jut, az az, hogy Ichigo lélekenergiája SS-ben (ha jól gondolom) fullon lehetett -illetve a tréning során erre még rádobtak egy lapáttal. hogy elérhesse a ban kai-t -, az pedig akárhonnan nézem, nem gyenge. Kenpachi meg nem hiszem -vagy csak rosszul emlékszem -, hogy maxon ment volna neki egy Ichigo kinézetű taknyosnak. Bár lehet, hogy tévedek. Grimmjow leverése ban kai-jal... Hát, nem tudom... Ott arra gondoltam, hogy az Espada nem lépett a következő szintre - már ha jól emlékszem - ellenben a narancshajú igen. És, hogy őszinte legyek, én azt a részt nem tudtam győzelemnek elkönyvelni. Inkább döntetlennek. Kenpachi pedig kapitányként, erőkorlát emelése mellett... Hát, azt hiszem jóval túl tesz Ichigo szintjén, akármilyen erős is a kis srác. Persze ez csak az én véleményem. De az is lehet, hogy hülye logikám van... Gomenasai
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?