beküldve: 2008-07-19 13:23:02
(#2849)
Nagashi
[ Megszállott ]
Hejhó hahó, conról jövök! Majd még visszamegyek, hivatalos vagyok egy helybenrajzoló versenyre ^^
Hírek: Nemcsoda, hogy első conom, még megvagyok lepve a tízéves hellgirlökön meg a női kakashikon. Tanulság, az ember hatodszor is járhat ugyanannál a pultnál, mindig van mit néznie.
Tényleg nincs semmi, csalódtam is most mangafanban: Se DN, se Árnybíró. A többi mangásban is csalódtam, hozzák a mindenféle mangát, de mindegyikből csak ilyen 6-7 9-13-16 részeket :S További tanulság, hogy aki nem szereti a narutot, bleachet vagy dn-t, az alig talál valamit... Viszont nagyon ottvan az egész cucc!! Egyedüli baj, hogy egyedül vagyok, járkálok felalá Én vagyok a kajla hosszúhajú csávó a háromszögtáskával, hátha valaki utólag megismer

Na, pihengetek én itt. Krúdyba gyalog, ottvoltam, krúdyból gyalog, eltévedek, vissza krúdyig, onnan már hazatalálok, fel a lképcsőn, MOST PIHI, aztán most megyek ebédcsekkel kajálni mekibe, ott is pihenek, és onnan megint gyalog krúdyig xD Szóval kezd már bizseregni lábamseggem De megéri! Yay! Na kipihentem magam, ittam, lassan megyek kajálni, mert már éhes is vagyok Csocsi mindenkinek!
 
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White