beküldve: 2008-07-22 14:36:42
(#236)
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Úgy tűnik nem szabad adni az ilyesmire... Piros vagy sárga, vagy a megjelenés dátuma. Ez már teljesen megszokott lett, és csoda lenne, ha valami akkor jönne ki, amikor kéne.
Látom senki nincs nagyon kiakadva, és mindenki hallgat. Nem fogok nagyon pampogni, de azért azt szeretném elmondani, hogy nagyrészt emiatt a két kötet miatt mentem el Győrbe, és amikor láttam, hogy semmi új nincs a Mangafannál, majdnem eldobtam magam. A pultos néni pedig azt mondta, hogy hétfőn jön ki, majd elfordult. Most sem találtam semmi infot, se hírlevél se a kezdőoldalon valami kis szöveg... no mind1 ennek ellenére még a Mangafant tartom a legjobb manga kiadónak, még akkor is, ha minden új megjelenésnél van valami baki... szellemkép, fejjel lefelé képek, tükrözés vagy túl sok tinta... stb.
Ami még egy kicsit furcsa volt, az az ajándék osztás. Nemtom ez, hogy müxik, de délelőtt a bnőm vett egy Hellsinget, és délután, mikor a társaság másik fele ment vásárolni, egy ingyen Mondoval és dossziéval jöttek vissza. Mi pedig csak halkan húztuk a szánkat... Lehet, hogy csak a Nanához járt? Nembaj, ezzel nem lettünk kevesebbek, csak egy újabb idegesítő kis részlet.
Minden esetre a con nem emiatt sikerült rosszul, az magától is elég gyenge volt.
Azért mangákat vettünk rendesen, és a sok rossz mellett azért volt pozitív csalódás is.

Elnézést a sok offért, de muszáj volt, gome.