beküldve: 2008-07-23 16:20:27
(#25) Válasz Lanwell (#23) üzenetére
vadooc
[ Megszállott ]
Azért le ne b@sszuk már a kadót mert nem tereget ki minden technikai csúszást és annak okait. Ezzel nem azt mondta, hogy tojik az egészre és nem következik szavaiból az, hogy a jövőben nem is érdekelné őket, hogy mi miért szenved késedelmet. Nyilván fogalmad sincs egy kiadvány elkészüléséig szükséges munkafázisokról, de ez most szintén lényegtelen.
Nem felelőtlen a hozzáállása csak nem traktál olyan dogokkal amihez semmi közöd/közünk.
Egyébként is tervezett megjelenési dátumokról van szó és nem arról, hogy egy többmilliárdos űrprojekt késik, hanem "csak" pár képregény. Majd 20+egy pici éves fejjel a dolgok fontosságára is rájössz.


1. olvasd el mégegyszer a hsz-em. írtam ott is h ne azt írja h lényegtelen hanem h nem publikus. talán a nem publikus szó jelentését nem érted? ki kért itt konkrét indokokat? bocs, de én nem!
2. hmm. az egyik kiadó ügyvezetőjének a barátnője (és hamarosan élettársa) vok, szal ne mondd h nem látok bele a dolgokba! XD
3. nem azzal van a gondom h mikorra van kiírva, hanem h ha megy a nyomdába 1 hónappal ezelőtt a DN és most onnan levették, akkor abból az következik h ki van nyomva a kötet. no problem ha egyszer-kétszer késnek a kiadványok! na de azért valljuk be h ebből nem jó rendszert csinálni... bár vkinek az az igénytelenség ha nem iggazzy japán mangát adnak ki, vkinek meg a folytonos késések. istenem, embere válogatja.

ja a DN-t a konkrét példa miatt írtam, nem azért mert összedől a világ h nem olvashatom. XD
 
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-07-23 16:21:33