beküldve: 2008-07-24 05:54:17
(#97) Válasz Csaba (#77) üzenetére
vadooc
[ Megszállott ]
Vadooc, csak röviden és rövidre zárósan:
- Meg kéne értened, hogy akkor adjuk ki a mangáinkat, amikor jólesik. Épp eleget fizettünk a jogokért, hogy ez a lehetőség meglegyen.


akkor ne igérgess felelőtlenül! érdekes h más mangakiadók nem csúsznak ennyiszer! és nem mindegyikük csinálja ezt már 3-4 éve... bocsi, de szerintem ezt nem tudod megcáfolni.


- Meg kéne értened, hogy nem szorulunk rá arra, hogy te elismeréssel nyilatkozz rólunk, és a fejlődés jeleit véld felfedezni a tevékenységünkben. Sőt, igényünk sincs erre.


néhány hónapja még azt írtad a fórumon h minden vásárló számít. akkor most hogy is van ez? mégsem?


- Meg kéne értened, hogy nekünk nem kell bizonyítanunk előtted. Mi már letettünk ezt-azt az asztalra. Például a hazai mangakiadást.


szerintem az h vki iggazzy japán mangát ad ki, az csak fél siker. a sikerhez hozzátartozik a minőség is vagy éppen a rendszeresség! (ezzel egy rossz szót sem mondtam a minőségre, még mielőtt megvádolna vki)


- Fogalmam sincs, miről beszélsz, amikor hazudozással vádolsz - azt hiszem nem ismerlek, és ezt szerencsémnek érzem - de megadom a lehetőséget, hogy visszavond, és elnézést kérj.


nem, nem vonom vissza. de egy alapvető dolog: az elnézés kérésnek mindig megvan a lehetősége, azt nem a másiktól kell kérni... főként azért mert a másik fél is ugyanúgy ember, nem pedig lenéznivaló vmi.
és ha az neked jólesik akkor bannolhatsz is. megnyugtatlak nem vok olyan embernek nevezett féreg aki más névvel visszajönne. max ha vissza is jönnék nagy hanggal mondanám h "én vok vadooc". XD soha nem tagadnám le a saját véleményem! akár negatív, akár pozitív.
 
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~