beküldve: 2008-07-24 09:04:19
(#100)
Lanwell
[ Megszállott ]
Helyre kis hajtépés pattant ki Csaba korrekt bejegyzése folytán! Én megértem a kiadót és a lelkes olvasókat is egyaránt. Kérdés, hogy ki milyen vérmérsékleten éli meg a történteket. Én úgy gondolom, hogy egy szolgáltatónál figyelembe kell venni, hogy a fejük felett mindig ott lebeg a "változtatás jogát fenntartjuk" kistábla. És ez így is van rendjén, hiszen mindig belecsaphat a sz@r a ventillátorba.
Ezt el kell fogadni.
Én már nem kívánom itt dagasztani a témát, csak az este kimaradt nekem így itt reagálnék még röviden.

Vadooc: én értem a problémádat, csak kicsit arrogáns és nagyképű a hozzáállásod (minden trollkodás nélkül mondom ezt és nem azzal van a baj, hogy őszintén elmondod a véleményed - ez inkább becsülendő) és ezzel sokat veszítesz a mondandód lényegéből, talán többen ezért is értettek meg ilyen nehezen. A dolgokra való rálátásod kapcsán, meg annyit, hogy érezhető, hogy lövésed nincs a kiadásról. Az én barárnőm orvosit végzett, mégsem tudnám kiműteni a csőlátást a szemedből.

Aki szerette volna az megértette a kiadó üzenetét és biztos, hogy lehetőségeikhez képest a legjobb ütemben és módon igyekszenek ellátni minket a kiadványaikkal. Mindig lehet, jobb és amíg erre megvan a törekvő szándék, nincs nagy baj.

Love & peace

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
 
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.