beküldve: 2008-07-24 11:27:38
(#111) Válasz .., (#87) üzenetére
NortonGirl
[ Gyalog ]
[
Én mikor kissebb voltam havi 4000ft-ot kaptam úgy hogy azon kívül semmi más, azt kellett beosztanom egy hónapra.

Én mondjuk 10 eurót kapok apukámtól minden hónapban (kivéve amikor nyaralunk, akkor nincs) mégis tudtam úgy spórolni, hogy megvan az Árnybíró 1-10ig meg még jópár más kiadás amiket megjegyzem nem ajándékba kaptam hanem keményen kellett spórolnom rá. Ami nagy keserűség számomra, hogy esik az euró értéke, de én ígyis csak 10 eurót kapok havonta és abból kell, hogy teljen a mangákra, animeconra, és persze némicske szórakozásra ami egy kamasznak kell. És ami most legnagyobb vágyam lenne egy táncpad és MAT tagság, de arról még egy ideig álmodozhatok. Elnézést az offért, de néha-néha amikor egyikötök másikotok mondja, hogy én 10k-t kapok havonta azokat nagyon tudom irigyelni. De viszont ez jó nevelőpélda apukám részéről. Az ember sokáig vár valamire, és mire megkapja igazán megtudja becsülni.


Szerintem a MangaFanhoz is így kéne hozzáálni és örülni annak, hogy van! Ezen agyalok most, hogy gondolom itt a vásárlók nagy része diák akkor biztosan ismerős nekik az érzés amikor az iskolában határidőre kell megcsinálni valami munkát, de ne adj isten elfeledkezünk róla és a tanár meghosszabítja a leadás határidejét akkor kétféle tanuló van: a)Magát többretartja egy diplomás emernél, és ugye neki a tanár nem ember Ő csakis magára gondolhat (ismerek egy-két ilyet és ettől herótom van...) b) Hálásak a lehetőségért és tényleg keményen dolgoznak, hogy amikor lerakják a tanár asztalára a munkát akkor büszkülhessenek, hogy igen én ezért tisztességesen megdolgoztam. (Szerintem a MangaFan ide tartozik, mert párszor már beszélgettem Csabával és mondta, hogy bizony ez kemény meló és ha az ember lelkiismeretesen dolgzik akkor bizony lelkileg is nagy teher az ilyesmi. Ha az ember töri magát, hogy minőségi munkával szolgáltasson mégis valaki nem becsüli a másik munkáját és egy negatív félvállrl vett megjegyzéssel leszólja belegondolhatunk, hogy milyen nehéz annak aki aki kritikusnak akart jót tenni, a bizonyos kritikus meg bele sem gondol mennyi munka állhat abban a munkában...

Tudom, hogy néhol összefüggéstelenül beszélek, de szerintem tisztelnünk kell egymást és embertársaink munkáját. A MangaFan eddig annyi plusz pontot hozott fel, hogy nem értem, hogy egy nyomorult kiadvány késését nem lehet tolerálni????????
 
INGYEN ÖLELÉS! :)