beküldve: 2008-07-24 15:54:14
(#134) Válasz PICILÁNY (#127) üzenetére
vadooc
[ Megszállott ]
összefoglalom kedves volt férjem:"leszarjuk a többieket pukkadjanak meg ha a fizujukból nem jön ki az össszes manga/anime(mert ugye még arról nem is beszélünk:P)amit meg akar kaparintani majd fetreng a földön mint ő gyermekkorában végülis tök jó móka a másik kínján röhögni hogy "jee nkem meg van bibibiíííí"" csak éppen gyerekes pofátlan és visszataszító..(számomra)szoa l kezdek kételkedni hogy mégis hány éves is vagyol szint ügyileg kedves vadooc..(püff neki..)


bocsi de egy szóval sem mondtam h röhögnék a markomba h én megveszek egy mangát a másik meg nem tudja (különféle okokból). de most neked az miért fáj h ha én meg akarok venni egy mangát és megtudom venni, de te nem mert mindent egyszerre akarsz magadnak! a te gondod! hidd el h nem keresek többet a jelenlegi állásomba 60ezer forintnál! és dolgozok v 7:00-15:00 v 13:00-21:00-ig. és nem kapok többet, mégis meg tudnám spórólni a mangára valót ha kell. persze ez annak is köszönhető h le tudok mondani dolgokról. és ha kell választanom két manga között h melyiket vegyem meg, mert nem tudom mindegyiket, akkor igenis kénytelen vok fontossági sorrendet felállítani! ez van! ez az ÉLET! nem kaphat meg az ember mindent egyszerre. lám a DB füzeteket sem vették meg nekem, mégis ott van a polcomon, mert az egyik kedves haveromnak már nem kellett és ingyen odaadta. te sem tudod h mit hoz a jövő!

szerk: és képzeld el igenis van olyan keleti kiadvány amit szivesen megvennék, de nem lehet mert nincs rá pénzem! pl a Dharmát is amióta megjelent tervezem h megveszem, mégsem tudom, mert van más amire kellett a pénz. (és ha már annyira személyeskedünk elárulom h vonatra kellett a pénz h felutazzak minden hétvégén a kedvesemhez! mert az mindennél fontosabb volt számomra! és hogy ne köss belém 3400ft volt a retúr jegy egy hétvégére, azt szorozd be néggyel és akkor megtudod h mennyit tudtam volna mangára költeni vagy éppen amire akarok. csak a fontossági sorrend itt is állt. és még vmi személyeset elárulok neked, mivel itthon lakok a szüleimmel és ők tartanak el ezért 40.000ft-ot haza szoktam adni. na most akkor egyszerű matek feladat: számold ki h mennyi pénzem marad úgy igazán magamra! és egy rohadt szóval sem panaszkodtam a szüleimnek h így nincs pénzem, úgy nincs pénzem! és a fórumokon sem olvashattál tőlem siránkozó hsz-t h nem tudom megvenni az xy mangát, mert nincs rá keret!)
 
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2008-07-24 16:06:36