beküldve: 2008-07-31 12:23:56
(#382) Válasz Sakamoto Riku (#379) üzenetére
Lidérc
[ Új arc ]
Én is így jártam, de nekem felrűnt hamar.

Na tehát ma megjött a Death Note. nagyon örültem neki. Csak a negyedét olvastam el eddig. Most nekiállnék ódákat zengeni róla, mert megérdemli, de nem teszem. Az alkotók részéről kitűnő munka. A MangaFan részéről szintén. Nem is gondoltam, hogy ilyen igényes. A rajzoktól eláll a lélegzetem is. Nagyon tetszik az a rajz, amelyiken Light és Ryuk szimplán állnak az első oldal (fejezet) (egyedül ezt az oldal elnevezést furcsállottam, de megszokható) előtt. Másik gyönyörű rajz: amikor a kamion telitrafálja a zaklatót. Közlekedési baleset, mert megérdemli (:Light mondandója ). Light hirtelen megfiatalosodása: 47. oldal. Figyeljük csak meg a 2. és a 3. képet. Aztán rögtön a 4-et. Szerintem egyértelmű fiatalosodás és ártatlanosodás vehető észre. Talán ez még Light kétes érzelmeire utal?


Teljesen egyetértek, én is hasonlóakat figyeltem meg, ezeket pedig az anime nem adja vissza. És szót kell ejteni a gyönyörű borítóról, én mikor munka után hazajöttem, megláttam, hogy megvan, nagyon megörültem, ránéztem a borítóra, és majd kiugrottam a bőrömből. Nagyon tetszik, és alig várom, a további kötetek megjelenését. Az animét már végignéztem, az is nagyon tetszett, sőt, alternatív befejezést is láttam a mangához, de úgy gondolom a mostani befejezés a legjobb. Erről valakinek vélemény?
 
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"