beküldve: 2008-08-05 09:01:30
(#485) Válasz John Scineram (#468) üzenetére
Karez
[ Gyalog ]
Ugye tisztában vagytok vele, hogy a Bleach célközönsége a 12-14 évesek? Ettől függetlenül sokan mások is nézik. (én)

(Tudom sokan leírták de sztem én is leírom saját véleményemet)
Má nem azért de én mikor elkezdtem nézni az anime-t cirka 16 éves voltam.
Most meg 18 és még mindig szívesen várom a szerdai napokat hogy "beszerezve" lássam az új részeket (bár a mostani fillerek miatt inkább régebbi részeket nézem) .
Lehet gyerekes vagyok? FOOL!!!
Egy az a Bleach azért 1000x élvezhetőbb holmi naruto-kal meg más 100+ részes animek-el. Az egyszerűsége de egyben a jól kitalált sztorijával,karaktereivel,és persze környezetével.
Nemcsoda hogy anno Kubo Tite-t egy bizonyos dragon ball mangát is jegyző Torijama Akira győzte meg arról hogy igenis folytassa a bleach történetét mert látt benne fantáziát,plusz ő is szívesen olvassa inkább ezt mint az ő műjét leutánzó rengeteg anime-t.
A 12-14 éveseknek valót így elég túlzásnak ítélem. Oké vannak benne gyerekes dolgok de ha jobban megfigyeled azért foglalkoznak a fájtón kívül elég sok fontosabb dolgokal is. Barátság,szerelem,magáról az egész háborúsdiról stb stb. amit sztem egy 12 éves nem hiszem hogy megértene(bár vannak csodák elismerem).
Jó ok lehet Naruto-ba is megvannak ezek a jegyek de ez már személyes utálatom hogy nem bírom a kis 12 éves 9 f*szú rókakölyköt aki csak üvöltözni tud meg nyafogni....(igaz az új shipuban már 14 éves -.-" )
 
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake