beküldve: 2008-08-09 13:50:44
(#443)
mangakukac
[ Rászokóban ]
Pff. Hát ez a sorozat engem kezd kikészíteni,am naon láwolom,meg minden,de mikor meglátom a Rasengant,minig rögtön beugrik a Dragon Ball. xD A mittomén hanyadik Shippuuden részben meg mikor Naruto leállította a chakraáramlását,hogy feloldja Itachi genjutsuját,és összecsapta a tenyerét,azt gondoltam:"Na,most mindjárt elkezd alkímiázni,mint Ed a Full Metal Alchemistben"

Azttól a villámlós vörös hajú csajtól meg már szinte vártam,hogy mikor ordítja el magát:Pika,pika...Pííííkacs úúúúúúúúú!!!

Idézve a naruto-kun néhány igencsak elmés csapattagját:"Csak nem most derül ki, hogy az ősz hajú csávó Kazuma? :| akkor be is szarok, kezd ez az egész filler Barátok Közt jelleget felvenni... Már csak Magdi anyus hiányzik..."

"Ezekszerint Sora lesz Hoffer Misi xd De most így hirtelen elképzeltem: Bandika - Konohamaru ; Tsunade - (hmm kinek van nagy melle a BK-ban? Ok... Tilda kiesett ) Vilibá - Ichiraku ... e té cé"

"Orochimaru - Berényi Miklós, Sasuke... hmmm... Kinga? XD Akamaru - Hogy is hívták? Berci? :) Ja és persze Kakuzu - Tóni, a szívdonor vagy mi :) "

Pfú...

Nna mind1 pápá!

:D