beküldve: 2008-08-11 15:39:40
(#470)
Nes
[ Új arc ]
Nekem meg jobban tetszik a manga, az animében már rögtön egy hideg "számítógépnek" tűnik Light, akinek tényleg nem számít már a legelején 1-2 emberélet a mangában legalább rosszul lett attól, h embert ölt...
Egyébként én is kicsit gyorsnak találom a manga menetét, már pl. megjelent Raye.
A kiadvány maga nagyon tetszik szőrüstül-bőröstül 1-2 dolgot viszont észrevettem második olvasatra: az 58. oldalon az Interpol ülésén egy pasas kezdi a mondandóját "Talán nem ártana tisztáni..." szóval egy z kimaradt; a 155. oldalon pedig Ryuk gondolja "A halálisten vagyok..." - lehet, h én vagyok kukacoskodó, de szerintem felesleges az "a" a mondat elejére, mert jelen esetben több halálisten is létezik, szóval nem kell a határozott névelő, max ebben a változatban pl.: A halál istene vagyok.
Illetve az feltűnt, h a tartalomjegyzéknél Szemgolyók, ill. Kontroll van írva fejezetcímnek, míg az adott oldalon Szemek és Manipuláció.
Lehet, h én vagyok az, aki a kákán is csomót keres, de ezek feltűntek és ettől eltekintve az egyik legjobb/legszebb kiadványnak gondolom a Death Note 1. kötetét.