beküldve: 2008-08-19 12:48:15
(#259)
kuszilagopagos
[ Gyalog ]
Én említettem a tfaw.com-ot. Azóta már fel is adtam a rendelésemet.
Úgy néz ki, hogy amiket kinéztél magadnak, azt add a kosárhoz, nem kell hozzá bejelentkezned sem. Aztán nézd meg a kosár tartalmát, és ott az oldalon alul a listából keresd ki Hungary-t, hogy ide mennyiért szállítanának. ha tetszik, amit látsz, akkor regisztrálj, amit azért szerintem megtalálsz, és kövesd a kosár tartalma oldalról a nyilakat, vagyis a lépéseket, egyszerű bankkártyával tudtam én is fizetni. Igaz, hogy levesz gondolom első vásárláskor csak, 400 Ft-ot, utána pedig a pénzt is.
A legolcsóbb postával úgy 20-30 nap alatt van kint, de egy kicsivel drágábban redukálható ez akár 10-15 napra is. Kinek mi éri meg.

Ami viszont fontos, hogy az amazonnal ellentétben itt a küldemény súlya számít, így ha nehéz köteteket választasz, oltári drága lehet a postaköltség. De hát kiszámoltathatod a már említett módon, hogy mennyi a postaköltség Hungáriába! Így végülis jobban belegondolva legjobban talán füzeteket éri meg rendelni, de szerintem pár manga is belefér. Mondjuk mondom én, aki néhány füzet mellett pár jó vastag amerikai tpb-t is rendeltem.
Igaz, 80%-kal olcsóbban! :)
remélem segíthettem