beküldve: 2008-08-19 13:42:32
(#686)
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
2008/8:
Címlap: egyik kedvencem, tehát örültem a Kaleidonak, de ez a kép nem tetszik.
Kensin: nem nagyon vagyok otthon a témában, ezért nem tudott igazán megfogni a cikk. A történelmi utalásokra jó ötlet volt kitérni, de azokra is gondolni kellene, akik még nem olvasták a mangát. Mindenestre lehet, hogy elkezdem.
Fulldebil Alchemist: helykitöltés, és nem is sok keresnivalója van a magazinban. (FMA-s cikk amúgy is volt már elég). Ez most nem volt túl szerencsés húzás, de egy amatőr tragédiaíró első próbálkozásának elmenne - ha tragédia lenne, nem pedig komédia...
Csizmás Kandúr: na, ez jó cikk, nem csak felületesen érinti a témát és a cikkíró véleménye is helyett kapott. És ami külön pozitív: teljesen érthető a cikk. Újra kellene néznem a filmet.
Kaleido: alapos beszámoló, bár akinek nem tetszik, vagy nem érdekli a sorozat, annak biztos elég hosszú (mint nekem a múlt havi számban a Nana). Helyenként viszont mintha többet akarna belemagyarázni a sorozatba. A mutatványok végrehajtásáról szóló sorok tetszettek. A sorozat rajongói (mint én) viszont mindent megkaptak a sorozattal kapcsolatban.
Izomláz: Hmmm... vicces, de semmi több
Sportmangák -és animék: nem vagyok híve a "minél több sorozatot felsorolni az adott műfajból"-típusú cikkeknek, pedig ez nem volt más. Akit nagyon érdekel ez az irány, annak jó adatbázis, akit nem, néhány konkrétumtól eltekintve semmivel sem lett okosabb.
Mila: hmmm... erre a sorozatra sajna már nem nagyon emlékszem,
Mangamelléklet: nagyszerű, még mindig Nana
Poszter: egyik sem tetszik igazán, a Kaleidoból miért csak ezt a képet közölték?
Szex-szerelem-gyengédség< /b>: 1-2 alkalommal elmegy, de ez nem fogja sokáig tartani a színvanalat szerintem... Nem túl sok dolgot lehet ebből a témából kihozni.
Mosimosi: nem érdelkelnek az ilyenek, de a tizenéves, visítozó fangirlöket valószínúleg igen (de ne menjen el ilyen irányba a magazin)
Mitológia+buddhizmus: érdekes
Utcadivat: ezt is csak az értette igazán, aki nagyon otthon van ebben a témában (mindenestre még egy jó téma a fangirl-szerűségeknek.
Zene: nem érdekel
Animax: néhány dolog kiderült+beszerzés érdekes.
Nagyjából ennyi. Volt már sokkal jobb szám is.
 
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.