beküldve: 2008-08-20 16:52:27
(#578) Válasz Csaba (#563) üzenetére
Elhaym
[ Megszállott ]

- a sikerlistás helyek nagyban függenek a szezontól. Nyár közepén egy 14. hely tizedakkora fogyást sem jelent mint decemberben egy 100.


Én eddig azt hittem nyáron többet olvasnak, mert nekem legalábbis akkor van igazán időm. Remélem akkor télen is ilyen jó helyen fog állni a DN.

Főleg, hogy ősszel sok manga, meg könyv megjelenik.

Mindez az eladásokban nem látszik meg, mert a sikerlista valószínűleg az online eladásokat rangsorolja. A bolti fogyás egészen másképp nézhet ki (és persze jóval nagyobb, mint az online).


Úgy tudom egy ídő után a bolti eladást is beleszámítják, csak ahoz több idő kell, mivel ott nehezebb felmérni mennyi fogyott el aznap.

Sok boltban sajnos már elis fogyott, így a DN mangát boltban venni eléggé nehéz. De Booklineál is elfogyott nagyon hamar, sajnos a Romániában élő barátnőm egyedül onnan tudta volna csak beszerezni.

Ezért is gondoltam, hogy jól fogy, mert más mangák nem fogytak el ilyen hamar. Gondolom akkor azért, mert sokkal kevesebbet kaptak a boltok az első kötetből.
 
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym