beküldve: 2008-08-22 17:51:53
(#95) Válasz Daniella (#81) üzenetére
Hachi
[ Gyalog ]
uff, én kicsit félős vagyok, mégis el szeretnék menni...tök jó lenne, ha végre személyesen is megismernék olyanokat, akikkel lehet anime/manga témában beszélni *szemfelcsillanás* bár még csak kezdő vagyok...

Egyetértek Nagashival ^^ én mondjuk nem egy hátizsákkal mentem, hanem egy táskával és 3 haverommal. dehát végülis a 3 haveromból kettő csak volt és várták, hogy én meg barátnőm hova akarunk menni... de amúgy nekem is ez volt életem első animecon-ja, és énis életemben először voltam abban a suliban ^^" Eleinte énis úgy voltam, hogy bementem, és nem tudtam mit csináljak, a tömeg meg úgy az egész dolog picit megrémisztett :] meg amikor megláttam a kidolgozottestű hátratűrt ingű (már ha volt rajta ing) Grimmjow-t, akit már Nagashi is említett, meg a Naruto sexy no jutsu cosplayt (egy csajt vattapamacsos bugyiban meg melltartóban) akkor én is elcsodálkoztam, hogy hovakerültem, meg hogy én mennyire nem vagyok odavaló. De aztán oldódott a légkör, hamaorsan már ahhoz is volt merszem, hogy minden 2. cosplayeshez odamenjek, hogy csinálhatunk-e vele egy közös fotót xD 1-2 emberrel össze is ismerkedtem. Mondjuk azon énis csodálkoztam, hogy Shinigamikkal meg L-ekkel meg Naruto szereplőkkel, meg hasonlkkal utazok egy buszon (képzelhetitek, hogy a buszsofőr hogy nézett), de később ez természetessé vált. Sőt, én éreztem magam hülyén, amiért túl egyszerűen voltam öltözve, nemvolt nálam se kard, se konohás homlokvédő fejemen, de még csak egy Death Note se vot nálam (mármint most nem az animére, hanem a listára gondolok). szóval nyugi Daniella, nem lesz semmi gond :)

A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
moderátor
Szerk: 2008-08-22 17:53:04