beküldve: 2008-08-26 13:21:49
(#320)
Hanon
[ True shotafan ]
Eddig is tudtuk, de mostmár hivatalos, hogy lesz Hellsing 94. fejezet augusztusban, hacsak le nem ég a nyomdájuk.

És megy a licitálás, hány oldalas lesz. Mivel kihagyott egy hónapot a hájas dögje, biztos 10 oldal felettit hozott össze. És persze ott van az a tény is, hogy a lusta disznó még mindig szilárdan állítja, hogy 2008-ban véget ér a Hellsing. Ez csak három dolgot jelenthet
a, Hirano bácsi nincs tisztában a saját képességeivel
b, dupla fejezeteket nyomat az elkövetkező hónapokban
c, szimplán "namost jól nem magyaráztam meg semmit, kész, gondolkodjatok" nyitott befejezést akar amiből már aztán baromira elegem van.

[Ez innen egy picit spoileres, de nem érdemel sopiler taget]

Szerintem ~15 (+/- 1) oldalas lesz egy kis Majorral, csipetnyi Integrával és Serassal az oldalán; Doc-Walter párbeszéddel, esetlegesen megfűszerezve egy kis She/Shi-vel, kávéskanálnyi Dawn flashbackkel és ha nagyon szerencsések vagyunk akkor Walter is meghal végre, de legalábbis elkezd. Walter halálának okaira is van több lehetőség, szerény véleményem szerint:
50% She, 35% Integra, 10% Seras és 5%, hogy nagyonidegesberserkerWolfie (ha él még egyáltalán) spontán kinyírja.
És She-re is nem egy verzió született már, szerintem egyértelmű, valamelyik fórumon fel is dobtam már elméletemet, elvégre meg is énekelték: [Link]
"She is the one named..."
De persze ott van még a slussz poén kedvéért Incognito, az a debil Mina, valamelyik másik Drakulás csaj, valami ősi vámpír, és persze Chuck Norris, de őt már Majorhoz is írták, mikor kiderült, hogy ő a gonosz robonáci.
De persze majd mindent eldönt a kedves mangaka. Legalábbis jobb esetben. A másik véglet, hogy semmit nem tudunk meg. Azért reménykedjünk.
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!