beküldve: 2007-05-31 13:43:24
(#64)
Linacska
[ Új arc ]
Nemrég nekem is sikerült beszereznem...
Igaz a városomban nem volt, pedig 3 inmedioban is voltam. Végül a pesti osztálykiránduláson szereztem meg. Meg még 3 mangát. :)
Na szal szerintem az újás jó, látszik, hogy animéhez értők készítették. Bár lehetne egy kicsit több info, bár nagyon tetszett, hogy olyan sok kép volt benne, mert az AS-ből meg azt hiányoltam. Jó ott volt a szöveg mögött a kép de nem mindlátszott igazán.
A végén meg egyre jobb volt, ahol valami leírást is adtak. Bár ott meg a csupa fehér háttér zavart be, mert több, mint a fél újság tele van színekkel és egyszer csak a háttér fehér. Olyan volt mindtha két külön újság lett volna. Vagyis 3 mert ott van még az Árnybíró... De amúgy nagyon jó lett így!!!
Amúgy az ANIMAX most micsoda??? Nekem valahogy nem jött le, most TV csatorna vagy sorozat?

Mikor jelenik meg a következő szám? Már olvasnám...

Ui: Igazán BÜSZKÉK LEHETTEK magatokra, ugyanis olyan jól sikerült, hogy a 2 barátom (aki nem igazán szereti az ilyesmiket), elvették tőlem és hamarabb kiolvasták, mint én.

Mondjuk sajnos még én sem értem teljesen a végére, mert hát ott van a sok manga, meg az AS meg tanulni is kell, meg hát animét nézni töménytelen mennyiségben...
 
~A végén minden átlagosnak tűnik, de amíg benne vagy egy világ nyílik meg számodra, mit sosem feledsz....~